Bestellen, hoe werkt het?

Zodra je een bestelling hebt geplaatst controleren wij deze op technische uitvoerbaarheid. Als je order door ons is goedgekeurd ontvang je een e-mail waarmee je de betaling kan verrichten. Dit kan per iDeal of per overschrijving. Zodra wij de betaling hebben ontvangen ontvangt je hierover een e-mail, met in de bijlage je factuur. Op dat moment zal je rekening moeten houden met een levertijd van glas en douchedeuren van ca. 8-15 werkdagen. Accessoires hebben een levertijd van ca. 2-5 werkdagen. Zodra er een leverdatum bekend is, vermelden wij deze in ons tracking systeem en ontvang je hiervan een berichtje per mail. Mocht je hier nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuws

  • Reviews op Trustpilot.nl - Op Trustpilot.nl kunt u de reviews teruglezen van Spiegelpaleis.nl. Als u nog... Lees verder…
  • Spiegel 8mm dikte - Door een uitbreiding van ons assortiment kunnen we nu ook spiegels leveren met... Lees verder…
  • Ook Belgen bestellen bij Spiegelpaleis.nl - Spiegelpaleis.nl levert nu ook in BelgiĆ« (noord), tegen hetzelfde tarief als... Lees verder…

Contact

We horen graag van u, we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden! Als u ons contactformulier invult nemen we zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u op.

Zou u de velden met een * in willen vullen?

Gegevens

Dit adres betreft slechts het correspondentie adres. Wij benadrukken geen showroom te hebben en het is niet mogelijk om producten te bekijken. Acquisitie altijd op afspraak.

Spiegelpaleis.nl
Beeckendael 64
5221 PM 's-Hertogenbosch
073 - 822 38 66
info@spiegelpaleis.nl
KvK 's-Hertogenbosch: 171.330.35
IBAN: NL77 RABO 0101867778
BIC: RABONL2U
BTW nr.: NL.1485.40.740.B01