Bestellen, hoe werkt het?

Zodra je een bestelling hebt geplaatst controleren wij deze op technische uitvoerbaarheid. Als je order door ons is goedgekeurd ontvang je een e-mail waarmee je de betaling kan verrichten. Dit kan per iDeal of per overschrijving. Zodra wij de betaling hebben ontvangen ontvangt je hierover een e-mail, met in de bijlage je factuur. Op dat moment zal je rekening moeten houden met een levertijd van glas en douchedeuren van ca. 8-15 werkdagen. Accessoires hebben een levertijd van ca. 2-5 werkdagen. Zodra er een leverdatum bekend is, vermelden wij deze in ons tracking systeem en ontvang je hiervan een berichtje per mail. Mocht je hier nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuws

  • Reviews op Trustpilot.nl - Op Trustpilot.nl kunt u de reviews teruglezen van Spiegelpaleis.nl. Als u nog... Lees verder…
  • Spiegel 8mm dikte - Door een uitbreiding van ons assortiment kunnen we nu ook spiegels leveren met... Lees verder…
  • Ook Belgen bestellen bij Spiegelpaleis.nl - Spiegelpaleis.nl levert nu ook in België (noord), tegen hetzelfde tarief als... Lees verder…

Nieuws

Reviews op Trustpilot.nl

Op Trustpilot.nl kunt u de reviews teruglezen van Spiegelpaleis.nl. Als u nog niet overtuigd bent van spiegelpaleis.nl, kunt u hier de klantenervaringen terugzien.

Spiegel 8mm dikte

Door een uitbreiding van ons assortiment kunnen we nu ook spiegels leveren met een dikte van 8mm.

Ook Belgen bestellen bij Spiegelpaleis.nl

Spiegelpaleis.nl levert nu ook in België (noord), tegen hetzelfde tarief als Nederland. Neem gerust even contact op als u meer wilt weten! (voorkeur per mail)

Standaardspiegels in prijs verlaagd

Wij hebben de prijzen verlaagd van onze standaardspiegels.